Print Logo
Χρησιμοποιείτε ένα παλαιότερο πρόγραμμα περιήγησης το οποίο δεν έχουμε τη δυνατότητα να υποστηρίξουμε πλήρως. Η εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας ενδέχεται να είναι λιγότερο από βέλτιστη εξαιτίας της εστίασής μας στην απόδοση, την ασφάλεια και την αξιοπιστία. Λάβετε υπόψη την αναβάθμιση του προγράμματος περιήγησής σας αν αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά τη χρήση της ιστοσελίδας μας. Μάθετε Περισσότερα

Σχετικά Με Εμάς

Κεντρικά Γραφεία Silver Gold Bull

Διαθέτουμε δεκάδες χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες οι οποίοι έχουν πάρει το οικονομικό μέλλον στα χέρια τους επενδύοντας σε χρυσό και άργυρο. Η δέσμευσή μας προς εσάς είναι η παροχή μιας αξιοσημείωτης εξυπηρέτησης καθ' όλη τη διάρκεια της αγοραστικής σας εμπειρίας σε προϊόντα bullion. Χιλιάδες άνθρωποι όπως εσείς μας έχουν αφήσει συστάσεις σχετικά με την εξυπηρέτησή μας, προϊόντα υψηλής ποιότητας και γνήσια δέσμευση στο να σας παρέχουμε έναν εύκολο και χωρίς κίνδυνο τρόπο αγοράς χρυσού και αργύρου. Δείτε τις κριτικές τρίτων εδώ.

Εξασφαλίστε τα πλούτη σας σε ουγγιές.

Απολαύστε Τιμολόγηση Αγοράς με Ακρίβεια Λεπτού

Κατανοούμε πως παρακολουθείτε την αγορά και συγχρονίζετε τις αγορές σας προκειμένου να αποκτήσετε περισσότερες ουγγιές για λιγότερα χρήματα. Όταν αγοράζετε από εμάς, αγοράζετε με την ζωντανή τιμή αγοράς. Οι τιμές μας ενημερώνονται κάθε λεπτό κατά τη διάρκεια λειτουργίας της αγοράς οπότε γνωρίζετε ότι παίρνετε την καλύτερη προσφορά. Λαμβάνουμε τα δεδομένα αγοράς μας από την Xignite, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής δεδομένων στον κόσμο. Μάθετε ακριβώς πότε ο στόχος σας επετεύχθη και μην χάσετε την ευκαιρία της αγοράς σας. Καθορίστε μια Ειδοποίηση Τιμής "Spot".

Αποκτήστε τα Προϊόντα Σας Απευθείας από το Νομισματοκοπείο

Όταν αγοράζετε από εμάς, λαμβάνετε ένα προϊόν που παραλαμβάνουμε απευθείας από διάφορα νομισματοκοπεία, καταξιωμένα χυτήρια πολύτιμων μετάλλων και φημισμένους προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένου του Royal Canadian Mint. Σας διαβεβαιώνουμε ότι από τα χέρια μας και μέχρι να φτάσει στα δικά σας, η παραγγελία σας θα υποβληθεί σε προσεκτικούς ελέγχους και σε μια αλυσίδα επιτήρησης από τη διαχείριση υλικού όπου θα πιστοποιηθεί η αυθεντικότητά της. Η αποστολή σας θα μπορεί να εντοπιστεί μέχρι να φτάσει στην πόρτα σας και απαιτείται η υπογραφή σας κατά την άφιξη.

Μιλήστε σε Πεπειραμένους Εμπόρους

Έχετε ερωτήσεις προτού «βουτήξετε» στην αγορά; Η φιλική ομάδα πωλήσεων και οι πολύπειροι έμποροι μας βρίσκονται εδώ προκειμένου να σας βοηθήσουν και να σας καθοδηγήσουν μέσω της διαδικασίας. Θα απολαύσετε εγγυημένη προμήθεια και οφέλη από τους παγκοσμίου κύρους συνδέσμους μας όταν συνεργάζεστε μαζί μας - δεν υπάρχει καμία παραγγελία που δεν μπορούμε να αναλάβουμε. Κρατάμε τα ράφια μας γεμάτα ώστε οι παραγγελίες σας να αποστέλλονται πιο γρήγορα.

Αγοράστε ή Πουλήστε, Φυλάξτε ή Αποθηκεύστε, Παγκοσμίως

Οι αγορές λειτουργούν σε δύο κατευθύνσεις, το ίδιο κι εμείς. Ζητήστε μας προσφορά τιμής για οποιοδήποτε bullion θέλετε να μετατρέψετε σε μετρητά - είναι τόσο εύκολο. Είτε πρόκειται για γεωπολιτικό κίνδυνο ή έλλειψη χώρου, η πλήρως ασφαλισμένη αποθήκευση του χρυσού και του αργύρου σας αποτελεί πάντοτε μια καλή ιδέα. Μάθετε σχετικά με το πρόγραμμα αποθήκευσής μας. Διευκολύνουμε την φύλαξη στους καλύτερα ελεγμένους, κατανεμημένους και διαχωρισμένους αποθηκευτικούς χώρους.

Τα Δεδομένα Σας θα Παραμείνουν Απόρρητα μαζί Μας

Σεβόμαστε τα δεδομένα σας. Από την ομάδα πωλήσεων μέχρι τους διαχειριστές του συστήματός μας, ακολουθούμε αυστηρά πρωτόκολλα προκειμένου να κρατήσουμε τις πληροφορίες σας ασφαλείς. Οι πληροφορίες σας δεν θα πουληθούν. Οι τεχνολογίες και οι διαδικασίες μας είναι σχεδιασμένες προκειμένου να κρατήσουν τα δεδομένα σας εκτός ελέγχου από άλλους ανθρώπους. Διαβάστε περισσότερα στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων μας.

Κάντε μια Παραγγελία σε Εμάς

Μπορείτε να ολοκληρώσετε μια παραγγελία μαζί μας online ή να μας καλέσετε τηλεφωνικώς προκειμένου να κλειδώσουμε την τιμή σας. Αν είστε νέος/α στις επενδύσεις σε πολύτιμα μέταλλα ή θα θέλατε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εταιρεία μας, διαβάστε τον Επενδυτικό Οδηγό μας.